Masters4Fleets is een netwerk van de landelijke onderhoudsketen JAMES Auto & Service en geselecteerde Profile Tyrecenter vestigingen. Alle vestigingen zijn BOVAG autobedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren en onderhouden van de (zakelijk) gereden auto. 'Uitstekend gastheerschap' op het gebied service en kwaliteit staat hierbij centraal. De keten voldoet uitstekend aan de hoge eisen van de zakelijke markt.

De voordelen zijn groot: de autobedrijven zijn zeer klantgericht met onder andere een standaard haal- en brengservice, scherpe tarieven en zeer korte wachttijden. Tevens zijn de vestigingen thuis in alle vormen van reparatie en onderhoud aan alle merken en type auto's.

 

Gratis haal- en brengservice

Uw auto voor reparatie en onderhoud naar de garage brengen en ook weer ophalen, neemt behoorlijk veel tijd in beslag. Tijd die u eigenlijk niet kunt missen en liever aan andere zaken besteed. De haal- en brengservice van JAMES maakt een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud en/of reparatie kunt u aangeven waar de auto opgehaald kan worden. De auto wordt op het afgesproken tijdstip bij u opgehaald en na afloop van de werkzaamheden wordt uw auto, van binnen en van buiten gereinigd, weer bij u afgeleverd. De haal- en brengservice is voor u geheel kosteloos!

Meer informatie over JAMES Auto & Service, Profile Tyrecenter en de aan deze organisaties gelieerde vestigingen kunt u vinden op:www.jamesautoservice.nl en www.profiletyrecenter.nl. Tevens kunt u via deze link de bevindingen lezen van rijders die u voor zijn gegaan:http://www.jamesautoservice.nl/referenties en www.profiletyrecenter.nl/referenties.


 

Direct een afspraak

U kunt nu nog sneller een afspraak maken. Wij bieden de berijders van Brightlease de mogelijkheid direct online een afspraak te maken. Wanneer u alle gegevens heeft ingevoerd en de aanvraag verstuurd heeft, zal de geselecteerde vestiging binnen 24 uur de afspraak bevestigen of contact met u opnemen.

Wij wensen u veel veilige kilometers toe!

Profile Tyrecenter
James Autoservice
Maak een afspraak
© Bright Lease