Per 1 januari 2015 is de formule James Autoservice verzelfstandigd en maakt zij geen onderdeel meer uit van de Profile organisatie. Als gevolg van deze verzelfstandiging heeft Bright Lease een wel overwogen keuze gemaakt en besloten om naast de bestaande banden samenwerking, ook op het gebied van onderhoud & reparatie met Profile te gaan samen werken.

Profile Car & Tyreservice is een landelijk netwerk van gespecialiseerde onderhoudsbedrijven. Alle vestigingen zijn BOVAG/VACO autobedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren en onderhouden van de (zakelijk) gereden auto. 'Uitstekend gastheerschap' op het gebied service en kwaliteit staat hierbij centraal. De keten voldoet uitstekend aan de hoge eisen van de zakelijke markt.

De voordelen zijn groot: de autobedrijven zijn zeer klantgericht met onder andere een standaard haal- en brengservice, scherpe tarieven en zeer korte wachttijden. Tevens zijn de vestigingen thuis in alle vormen van reparatie en onderhoud aan alle merken en type auto's.

 

Gratis haal- en brengserviceProfile zakelijk

Uw auto voor reparatie en onderhoud naar de garage brengen en ook weer ophalen, neemt behoorlijk veel tijd in beslag. Tijd die u eigenlijk niet kunt missen en liever aan andere zaken besteed. De haal- en brengservice maakt een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud en/of reparatie kunt u aangeven waar de auto opgehaald kan worden. De auto wordt op het afgesproken tijdstip bij u opgehaald en na afloop van de werkzaamheden wordt uw auto, van binnen en van buiten gereinigd, weer bij u afgeleverd. De haal- en brengservice is voor u geheel kosteloos!

Direct een afspraak

U kunt nu nog sneller een afspraak maken. Wij bieden de berijders van Bright Lease de mogelijkheid direct online een afspraak te maken. Wanneer u alle gegevens heeft ingevoerd en de aanvraag verstuurd heeft, zal de geselecteerde vestiging de afspraak bevestigen of contact met u opnemen.

Wij wensen u veel veilige kilometers toe!

Maak een afspraak
© Bright Lease