Haal en brengservice voor de autobestuurders van Dé Lease Maatschappij

De auto naar de garage brengen en halen tijdens kantooruren kost veel tijd en dus ook geld. James Lease Service heeft hier een hele simpele oplossing voor: zij halen en brengen de auto en brengen hem weer in topconditie terug. Terwijl je werkt!

Hoe werkt de haal- en brengservice?
De haal- en brengservice van James Lease Service werkt erg eenvoudig. Je maakt telefonisch of via internet een afspraak voor het onderhoud van je auto. Op de afgesproken datum komt het geselecteerde James Lease Service bedrijf ’s ochtends je auto ophalen. Je auto krijgt de afgesproken onderhoudsbeurt en zij brengen hem op tijd (ook schoon) weer bij je terug.
 
Wat kost deze service?
De haal- en breng service is kosteloos wanneer het een afspraak betreft voor een onderhoudsbeurt of APK (de haal- en brengservice wordt niet aangeboden bij een reguliere zomer/winterbanden wissel of bandenvervanging). Daarbij komt dat deze service een hoop tijd en geld bespaart. Niet meer naar de garage tijdens kantooruren, geen kosten voor vervangend vervoer en wellicht nog het belangrijkste je werkt ongestoord door.

De voordelen nog even op een rij:

  1. Makkelijk online of telefonisch afspraak plannen.
  2. Geen tijdverlies, je werkt gewoon door
  3. Geen wachttijd
  4. Je auto weer in topconditie voor de deur afgeleverd

Om een afspraak te maken kun je telefonisch contact opnemen met het hoofdkantoor van James Lease Service op telefoonnummer: 0318-811069, of je kunt online een afspraak plannen op deze website. Wil je bij het maken van de afspraak altijd aangeven dat het een auto van Dé Lease Maatschappij betreft?

Maak een afspraak